Over Klaar & Helder

Klaar & Helder staat voor…

  • Richting krijgen als je de weg kwijt bent. Loopbaan- of studiekeuzebegeleiding helpt je om opnieuw perspectieven te zien en kansen te grijpen.
  • Open communicatie voor, tijdens en na jouw loopbaan- of studiekeuzetraject.
  • Realistisch advies op maat van jouw talenten en motivatie. Rekening houdend dus, met de eigenheid van jouw situatie en jouw persoonlijkheid.

Over mij

Ik ben Stefanie, geboren en getogen in Pelt, waar ik nog altijd woon, ondertussen met mijn vriend Tim en onze jongenstweeling Otis en Lou. Van opleiding ben ik Maatschappelijk Werker en behaalde ook de Master Sociaal Werk. Ik ben als loopbaancoach aan de slag sinds 2019. Mijn andere werkervaring deed ik op in de welzijnssector en in het hoger onderwijs. Als coach help ik graag mensen zelfinzicht krijgen en groeien. Mijn missie is geslaagd als jij rekening houdt met jouw waarden en noden in de zoektocht naar een passende job. 

Ik kijk er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen in mijn praktijk! Tot dan!

Stefanie Verboven

Opleiding

Postgraduaat Supervisie, Intervisie en Coaching
AP Hogeschool, Antwerpen

Opleiding loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding
AanZet Coaching, Berchem

Master Sociaal Werk
Universiteit Antwerpen

Bachelor Sociaal Werk
Thomas More, Geel

Webdesign ©WiThService.be