Over Klaar & Helder

Klaar & Helder staat voor..

  • Richting zoeken en vinden als je de weg kwijt bent
  • Je bewust worden van de balans van energiegevers en energievreters
  • Het leren aanvoelen van je grenzen, en ze daarna ook kunnen aangeven
  • Nieuwe perspectieve krijgen en kansen grijpen
  • Open communicatie voor, tijdens en na je traject
  • Realistisch, praktisch haalbaar advies: op maat van jouw talenten, motivatie, context en persoonlijkheid

Over mij

Ik ben Stefanie, geboren en getogen in Pelt, waar ik nog altijd woon, ondertussen met mijn vriend Tim en onze jongenstweeling Otis en Lou. Van opleiding ben ik Maatschappelijk Werker en behaalde ook de Master Sociaal Werk. Ik ben als loopbaancoach aan de slag sinds 2019. Mijn andere werkervaring deed ik op in de welzijnssector en in het hoger onderwijs. Als coach help ik graag mensen zelfinzicht krijgen en groeien. Mijn missie is geslaagd als jij rekening houdt met jouw waarden en noden in de zoektocht naar een passende job. 

Ik kijk er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen in mijn praktijk! Tot dan!

Stefanie Verboven

Opleiding

Stress- en Burn-out Coaching
YourCoach, Gent

Postgraduaat Supervisie, Intervisie en Coaching
AP Hogeschool, Antwerpen

Opleiding loopbaancoaching en studiekeuzebegeleiding
AanZet Coaching, Berchem

Master Sociaal Werk
Universiteit Antwerpen

Bachelor Sociaal Werk
Thomas More, Geel